Galamb befogás!

image

Cégünk szakemberei évtizedes tapasztalatukat felhasználva igyekeznek segíteni az Önök problémáján! Módszerünk lényege, hogy a helyszínen élő galambok törzsállományának 80-100%-át befogjuk, majd elszállítjuk. Így a problémát a gyökerétől kezeljük! Sajnos a városi környezetben élő rengeteg galamb elképzelhető, hogy a felszabadult helyet újra megtölti, ekkor egy folyamatos befogást javaslunk, így minimálisan tartva a galambok létszámát. A módszer annál jobban működik, minél több környékbeli gócponton tudunk csapdázni. Ha a környezetben lévő gócpontok nagy részét le tudjuk fedni csapdáinkkal, úgy képesek vagyunk a galambok által okozott problémák oroszlánrészének kiküszöbölésére! A csapdák elhelyezését munkatársaink mindig a lehető legdiszkrétebben végzik, így a csapdák rejtve maradnak.

Ipari területek, Mezőgazdasági területek és Műemlékek védelme

image

Amennyiben a mezőgazdasági területek esetében a csapdázás nem megoldható vagy nem hatékony, abban az esetben lép akcióba Solymász csapatunk. A műemlékeknél különösen nagy figyelmet fordítunk csapdáink diszkrét elhelyezésére és kezelésére.

Solymászati módszerek

Csapdáink

Csapdáink a galambokat nem pusztítják el, élve fogják el a kártevőket, amiket elszállítunk a helyszínről. A csapdák működtetése teljesen környezetbarát és nem jár semmiféle káros anyag kibocsátással. Munkatársaink előzetes felmérés után választják ki a helyszínhez leginkább igazodó csapdákat.

Elérhetõségek

Az alábbi elérhetőségeinken várjuk szíves érdeklõdésüket:

info@galambfogas.hu

0620 367-54-93
0620 499-78-94

Cím: 1022 Budapest, Szpáhi utca 4/b.